Cobra-Kobra tablete

1.000 рсд2.900 рсд & Plus Dostava

Cobra-Kobra tablete

1 pak 1,000 rsd

Besplatna Dostava preko 5000rsd

  • Check Mark Kamagra
  • Check Mark Preparati za Potenciju
  • Visa Card
  • MasterCard

Description

Cobra-Kobra tablete

Cobra (Kobra) tablete 120 za potenciju, su tablete na bazi Sildenafila ✅, namenjene muškarcima koji žele da imaju, znatno čvršću erekciju, koja traje satima. Jedna Cobra (Kobra) tableta sadrži 120 mg sildenafila u obliku citrata kao i druge pomoćne supstance.

Cobra Dejstvo

Cobra-Kobra doza je jedna tableta 120 mg, 30-60 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna tableta. Cobra-Kobra tabletu možete i prepoloviti ako osetite da Vam ne treba tako jaka doza. Način primene Cobra-Kobra tableta: tableta se proguta sa malo vode. Ne treba uzeti više od jedne tablete u toku 24h.

Cobra-Kobra Indikacije

Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju Cobra-Kobra su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Neželjena dejstva su uglavnom usko povezana sa dehidracijom, i povećanjem unosa vode nestaju.

Doza

Cobra-Kobra Tableta se uzme 30-60 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo joj traje najmanje 8 sati.

Oprez

Posavetujte se o svemu sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Korišćenje Cobra-Kobra tableta se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest). Sledeće tipove lekova ne treba mešati sa tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Lekovi primaoci organa davaoca, Azolski antimikotični lekovi.

Cobra-Kobra tablete Rok upotrebe i Pakovanje
Označen na originalnom pakovanju. Pakovanje Cobra-Kobra tableta sadrži 5 tablete (5×120 mg).

Kamagra

  1. Kamagra Gel Oral Jelly
  2. Kamagra Šumeće Tablete
  3. Kamagra Bombone
  4. Kamagra Gold

Additional information

KUTIJE

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije