Kamagra Gel Vol 3

1.200 рсд5.000 рсд & Plus Dostava

Kamagra Gel

Kamagra Gel 1 Kut 1,200 rsd
Kamagra Gel 2 Kut 2,300 rsd
Kamagra Gel 3 Kut 3,300 rsd
Kamagra Gel 4 Kut 4,200 rsd
Kamagra Gel 5 Kut 5,000 rsd

Besplatna Dostava preko 5000rsd

 • Check Mark Kamagra
 • Check Mark Preparati za Potenciju
 • Visa Card
 • MasterCard

Description

Šta je Kamagra Gel Vol 3

Kamagra Gel Vol 3 je preparat za potenciju koji se koristi za lečenje erektilne disfunkcije.
Kamagra Gel je sredstvo za poboljšanje seksualnog života i pojačavanje erekcije. Kamagra sadrži aktivnu supstancu Sildenafil citrat.
Kamagra Gel Vol 3 proizvodi u laboratorijama farmaceutske kompanije Ajanta Pharma. Ukoliko ste poželeli da vašu potenciju dovedete do savršenstva, koja će vam pružiti izvanredno seksualno iskustvo Kamagra je za Vas. Ako razmišljate o Kamagra Gelu, obavezno istražite i pročitajte recenzije korisnika da biste razumeli kako može da deluje za vas. Zapamtite, individualna iskustva mogu varirati i ono što funkcioniše za jednu osobu ne mora nužno da funkcioniše na isti način za drugu.

Kako se pravilno uzima Kamagra Gel

Pored svih prednosti tečnog oblika Gela, postoji još jedan veliki plus, Kamagra Gel Vol 3 je lak za uzimanje, jer ima 7 različitih ukusa. Svaka kutija Kamagra Gel Vol 3 sadrži 7 kesica i imaćete osjećaj da ste upravo pojeli ukusan gel.
Kamagra Gel Vol 3 uzmite 1 sat pre seksualnog odnosa, a maksimalni broj u toku jednog dana je jedna kesica.
Kamagra je namenjena za oralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom. Kamagra Gel izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva ako niste seksualno uzbuđeni.
Dejstvo Kamagra Gela Vol 3 započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, masne hrane, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva. Alkohol smanjuje sposobnost erekcije ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri.

Oprez pri uzimanju Kamagre

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.
Upotreba Kamagre se ne preporučuje:

 • srčanim bolesnicima
 • osobama sa poremećenim pritiskom
 • oboljenjima jetre ili bubrega
 • osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira
 • ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska

U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se lekaru. Neprimereno doziranje Kamagre može izazvati glavobolju, dijareju, vrtoglavicu, crvenilo, produženu erekciju, loše varenje. Iako su takvi simptomi retki, ali ako neko iskusi ove simptome u ekstremitetima ili tokom dužeg vremenskog perioda, trebalo bi da se konsultuje sa lekarom radi olakšanja. U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se lekaru. Trebalo bi da koristite Kamagra Gel sa oprezom ako ste imali srcani udar, moždani udar ili aritmiju, ili ako imate nizak krvni pritisak.

Pakovanje i čuvanje

Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se zaštitio od vlage, izvan domašaja dece. Rok Upotrebe Kamagra Gel označen na originalnom pakovanju (3 godina).

Kako i gde kupiti Kamagra Gel Vol 3

Želite da kupite Kamagra Gel Vol 3? Sa dugogodišnjom reputacijom za pružanje proizvoda originalnog kvaliteta i izuzetne usluge, naša prodavnica je izbor za pronicljive kupce širom Srbije i Beograda. Recite zbogom mukama tradicionalne kupovine i iskusite lakoću i efikasnost naručivanja iz udobnosti svog doma. Naručite Kamagra Gel Vol 3!

Kamagra Iskustvo

Ja sam Ivan, imam 40 godina, Beograd. Malo je sajtova za prodaju Kamagra Gel Vol 3 na Googlu i jedan od njih je ovaj sajt. Svoju narudžbu sam platio po veoma fer ceni i već istog dana dobio Kamagra Gel Vol 3. Hvala i sve preporuke kamagraofficialsrbija.rs!

Kamagra

 1. Kamagra Gel Oral Jelly
 2. Kamagra Šumeće Tablete
 3. Kamagra Bombone
 4. Kamagra Gold

Prodaja Preparata za Potenciju muškaraca i žena širom Beograda i Srbije, Arilje, Arandjelovac, Beograd, Novi Sad, Novi Pazar, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Pazova, Ruma, Užice, Čačak i ostali gradovi i sela u Srbiji.

Additional information

KUTIJE

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija