Sextreme black force 200 mg

1.700 рсд & Plus Dostava

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Besplatna Dostava preko 5000rsd

  • Check Mark Kamagra
  • Check Mark Preparati za Potenciju
  • Visa Card
  • MasterCard

Description

Sextreme Black Force 200mg

Sextreme Black Force 200mg je novi preparat za potenciju i za erektilnu disfunkciju. Sadrži dvostruko veću količinu Sildenafil citrata. Sextreme Black Force 200mg je nova, efikasnija i snažnija verzija, omogućava bolji protok krvi do polnog organa i čini erekcije jačim.

Sextreme black force Dejstvo

Sextreme Black Force 200mg proizvodi su Shree Venkateš i koriste se kao moćnija zamena za brendirane proizvode kao što su Kamagra ili Viagra.

Indikacije

Sextreme Black Force 200mg koristi se za lečenje problema impotencije i ED (erektilna disfunkcija). Njegova primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i poveća uživanje u seksualnom odnosu.

Doza

Sextreme Black Force 200mg tableta sadrži 200mg Sildenafil citrata i uzima se 10 do 15 minuta pre seksualnog odnosa, sa cašom punom vode. Upotrebljava se za postizanje kvalitetnog seksualnog odnosa i dugotrajne erekcije. Dejstvo počinje 30 minuta nakon upotrebe, a njegov efekat traje 6-12 sati.

Oprez

Ukoliko popijete više od preporučene doze Sextreme Black Force 200mg, obratite se najbližem lekaru i objasnite mu osnovne informacije o leku, kako bi mogli da dobijete prigodnu terapiju.

Sextreme black force rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Pakovanje sadrži 10 tableta od 200mg.

Kamagra

  1. Kamagra Gel Oral Jelly
  2. Kamagra Šumeće Tablete
  3. Kamagra Bombone
  4. Kamagra Gold