Sextreme Red Force 150 mg

1.700 рсд & Plus Dostava

Besplatna Dostava preko 5000rsd

  • Check Mark Kamagra
  • Check Mark Preparati za Potenciju
  • Visa Card
  • MasterCard

Description

Sextreme Red Force 150 mg

Sextreme Red Force 150 mg preparat za potenciju, za probleme sa erekcijom. Sadrži 50% više Sildenafil citrata. Viagra i Kamagra sadrže 100 mg Sildenafila u svojoj alternativi. Aktivna supstanca koju ovaj preparat za potenciju sadrži je Sildenafil, u jednoj tableti i do 150 mg. Sextreme Red Force 150 mg omogućava bolji protok krvi do polnog organa i čini erekcije jačim. Sextreme red force tablete (150mg sildenafila) za potenciju i jaku erekciju koje proizvodi Shree Venkatesh. Zamena su za Viagru. Muškarcima pružaju izuzetno čvrstu erekciju koja traje satima.

Kako deluje Sextreme Red Force 150 mg

Sextreme Red Force 150 mg su tablete za oralnu upotrebu. Dejstvo počinje približno 30-50 minuta nakon upotrebe i traje 5-10 sati. Sextreme Red Force 150 mg(sildenafil citrat) je popularan i efikasan PREPARAT ZA POTENCIJU.

Indikacije

Sextreme Red Force 150 mg koristi se za lečenje problema impotencije i ED (erektilna disfunkcija). Njegova primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i poveća uživanje u seksualnom odnosu.

Doza Sextreme Red Force 150 mg

Od trenutka uzimanja Sextreme Red Force 150 mg, očekivana reakcija i erekcija se može omogućiti za 30 minuta do sat vremena. Supstanca se zadržava u krvotoku narednih 6 do 10 sati.

Oprez

Ukoliko popijete više od preporučene doze Sextreme Red Force 150 mg, obratite se najbližem lekaru i objasnite mu osnovne informacije o leku, kako bi mogli da dobijete prigodnu terapiju. Sextreme tablete za potenciju se ne preporučuju: osobama sa oboljenjima jetre ili bubrega, srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta polnog organa. Ove tablete ne treba koristiti ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglo snižavanje srčanog pritiska. Neophodno je javiti se lekaru u slučaju da erekcija traje duže od 4 sata ili da je bolna. Obavestite svog lekara o lekovima koje uzimate.

Kako i gde kupiti Sextreme Red Force 150 mg

Želite da kupite Sextreme Red Force 150 mg? Sa dugogodišnjom reputacijom za pružanje proizvoda originalnog kvaliteta i izuzetne usluge, naša prodavnica je izbor za pronicljive kupce širom Srbije i Beograda. Recite zbogom mukama tradicionalne kupovine i iskusite lakoću i efikasnost naručivanja iz udobnosti svog doma. Naručite Sextreme Red Force 150 mg!

Rok je označen na originalnom pakovanju.

Kamagra

  1. Kamagra Gel Oral Jelly
  2. Kamagra Šumeće Tablete
  3. Kamagra Bombone
  4. Kamagra Gold

Prodaja Preparata za Potenciju muškaraca i žena širom Beograda i Srbije, Arilje, Arandjelovac, Beograd, Novi Sad, Novi Pazar, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Pazova, Ruma, Užice, Čačak i ostali gradovi i sela u Srbiji.