Sextreme Red Force 150 mg

1.700 рсд & Plus Dostava

Besplatna Dostava preko 5000rsd

  • Check Mark Kamagra
  • Check Mark Preparati za Potenciju
  • Visa Card
  • MasterCard

Description

Sextreme Red Force

Sextreme Red Force 150 mg ✅ preparat za potenciju, za probleme sa erekcijom poznat kao Vijagra i Kamagra. Sadrži 50% više Sildenafil citrata. Viagra i Kamagra sadrže 100 mg Sildenafila u svojoj alternativi. Aktivna supstanca koju ovaj preparat za potenciju sadrži je Sildenafil, u jednoj tableti i do 150 mg. Sextreme Red Force 150 mg omogućava bolji protok krvi do polnog organa i čini erekcije jačim.

Dejstvo

Sextreme Red Force 150 mg su tablete za oralnu upotrebu. Dejstvo počinje približno 30-50 minuta nakon upotrebe i traje 5-10 sati. Sextreme Red Force 150 mg(sildenafil citrat) je popularan i efikasan PREPARAT ZA POTENCIJU

Indikacije

Sextreme Red Force 150 mg koristi se za lečenje problema impotencije i ED (erektilna disfunkcija). Njegova primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i poveća uživanje u seksualnom odnosu.

Doza

Od trenutka uzimanja Sextreme Red Force 150 mg, očekivana reakcija i erekcija se može omogućiti za 30 minuta do sat vremena. Supstanca se zadržava u krvotoku narednih 6 do 10 sati.

Oprez

Ukoliko popijete više od preporučene doze Sextreme Red Force 150 mg, obratite se najbližem lekaru i objasnite mu osnovne informacije o leku, kako bi mogli da dobijete prigodnu terapiju.

Rok je označen na originalnom pakovanju.

Kamagra

  1. Kamagra Gel Oral Jelly
  2. Kamagra Šumeće Tablete
  3. Kamagra Bombone
  4. Kamagra Gold