Super Vikalis VX 80mg

1.700 рсд4.700 рсд & Plus Dostava

1 Kutija 1,700 din
2 Kutije 3,200 din
3 Kutije 4,700 din

Besplatna Dostava preko 5000rsd

  • Check Mark Kamagra
  • Check Mark Preparati za Potenciju
  • Visa Card
  • MasterCard

Description

Super Vikalis VX 80mg

Super Vikalis VX 80mg preparat za potenciju, koji je uspešan za lečenje i tretman impotencije kod muškaraca. On ne deluje ako nemate seksualnu stimulaciju što znači da vam neće napraviti neprijatnu erekciju na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme. Tokom seksualne stimulacije azotni oksid se oslobađa i aktivira enzim gvanilat ciklazu koji deluje na erektilno tkivo, povećavajući protok krvi i erekciju.

Dejstvo

Super Vikalis VX 80mg deluje tako što dovodi do širenja krvnih sudova u telu sa posebnim naglaskom na regiju oko polnog organa. Efikasno vreme trajanje ovog Super Vikalis VX 80mg preparata za potenciju je oko 36h. Samim tim, povećava se jači protok krvi i omogućava se ostvarivanje erekcija.

Indikacije

Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju Super Vikalis VX 80mg su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Neželjena dejstva su uglavnom usko povezana sa dehidracijom, i povećanjem unosa vode nestaju.

Doza

Super Vikalis VX 80mg će postati efikasan u roku 30-60 minuta. Efektivno vreme trajanja je ok 36 – 72h. Uvek uzimajte ovaj lek sa čašom vode. Super Vikalis VX 80mg treba uzimati samo kada planirate seksualni odnos. Obavezno uvek popijte tabletu sa većom čašom vode. Pacijenti koji su bolesni ili imaju određene terapije i tegobe treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Oprez

Posavetujte se o svemu sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Oni koji koriste Super Vikalis VX 80mg tablete povremeno mogu iskusiti pojavu pratećih efekata (prateći efekti su: crvenilo lica, glavobolja, zapušen nos, suve oči, blaga mučnina.) Nabrojani prateći efekti se obično eliminišu povećanim unosom tečnosti. Sledeće tipove lekova ne treba mešati sa Vikalis tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Lekovi primaoci organa davaoca, Azolski antimikotični lekovi.

Označen na originalnom pakovanju.
Pakovanje Super Vikalis VX 80mg tableta sadrži 10 tableta (10×20+60 mg).

Kamagra

  1. Kamagra Gel Oral Jelly
  2. Kamagra Šumeće Tablete
  3. Kamagra Bombone
  4. Kamagra Gold

Additional information

KUTIJE

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije