POPPERS Amsterdamit box 30ml

Poppers prodaja dostava cena

POPPERS Amsterdamit box 30ml

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

POPPERS Amsterdamit box 30ml je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers Amsterdamit je univerzalan, mogu ga koristiti kako muškarci tako i žene, povećava seksualnu želju i osećaj.

Poppers Amsterdamit Dejstvo

Poppers Amsterdamit inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti Poppers Amsterdamit su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Koristi se za povećavanje seksualne želje.

Poppers Amsterdamit Indikacije

Poppers dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, prelepog osećaja, opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, na taj način dovodi i do olakšane penetracije.

Poppers Amsterdamit Upotreba/Doziranje

Poppers Amsterdamit je lako isparljiva tečnost, koja se koristi u osveživačima vazduha. On ima i određena stimulativna svojstva, koja poboljšavaju kvalitet seksualnog zadovoljstva. Pravilno korištenje je da se flašica otvori i ostavi da lagano isparava.

Poppers Amsterdamit Oprez

Posavetujte se o Poppers sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Poppers stvara neverovatan nalet toplote i euforije kada se udiše ali direktno udisanje ne savetujemo.

Poppers Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju. Amsterdamit box dolazi u bočici od 30 ml.