POPPERS Blue Boy

POPPERS Blue Boy Srbija prodaja dostava Beograd

POPPERS Blue Boy

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

POPPERS Blue Boy je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. POPPERS Blue Boy je univerzalan, mogu ga koristiti kako muškarci tako i žene, povećava seksualnu želju i osećaj.

POPPERS Blue Boy Dejstvo

POPPERS Blue Boy inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti POPPERS Blue Boy su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Koristi se za povećavanje seksualne želje.

POPPERS Blue BoyIndikacije

POPPERS Blue Boy dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, prelepog osećaja, opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, na taj način dovodi i do olakšane penetracije.

POPPERS Blue Boy Upotreba/Doziranje

POPPERS Blue Boy je lako isparljiva tečnost, koja se koristi u osveživačima vazduha. On ima i određena stimulativna svojstva, koja poboljšavaju kvalitet seksualnog zadovoljstva. Pravilno korištenje je da se flašica otvori i ostavi da lagano isparava.

POPPERS Blue Boy OPREZ

Posavetujte se o POPPERS Blue Boy sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Poppers stvara neverovatan nalet toplote i euforije kada se udiše ali direktno udisanje ne savetujemo.

POPPERS Blue Boy Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju. POPPERS Blue Boy dolazi u bočici od 24ml.