Vikalis VX 40 mg

1.700 рсд4.700 рсд & Plus Dostava

1 Kutija 1,700 din
2 Kutije 3,200 din
3 Kutije 4,700 din

Besplatna Dostava preko 5000rsd

  • Check Mark Kamagra
  • Check Mark Preparati za Potenciju
  • Visa Card
  • MasterCard

Description

Vikalis VX 40 mg

Vikalis VX 40 mg preparat za potenciju, uspeÅ”an je i popularan za lečenje i tretman impotencije kod muÅ”karaca. Sadržaj je isti kao i kod Cialis tableta. Medicinski naziv zaĀ Vikalis VX 40 mgĀ je Tadalafil. Svaka tableta sadrži paralelno dve aktivne supstance, Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i Dapoksetin, koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Vikalis VX 40 mg Dejstvo

Medicinski naziv zaĀ VikalisĀ je Tadalafil koji pripada porodici PDE 5 inhibitora. Ove tableteĀ deluju tako Å”to dovode do Å”irenja krvnih sudova u telu sa posebnim naglaskom na regiju oko polnog organa. Samim tim, povećava se jači protok krvi i omogućava se erekcija.

Vikalis VX 40 mg Indikacije

NajčeŔći prijavljivani neželjeni simptomi pri koriŔćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Neželjena dejstva su uglavnom usko povezana sa dehidracijom, i povećanjem unosa vode nestaju.

Doza

Preporučena doza jeunutar perioda od 24 sata je 40 mg (1 tableta). Ovaj lek postaje efektivan u roku od 60 minuta. Vreme trajanja delovanja leka je od 36 do 72 sata. Obavezno uvek popijteĀ tabletuĀ sa većom čaÅ”om vode. Osobe koje su bolesne ili imaju određene terapije i tegobe treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Oprez

Posavetujte se o svemu sa vaÅ”im lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Oni koji koriste ove tablete Vikalis VX 40 mg povremeno mogu iskusiti pojavu pratećih efekata (prateći efekti su: crvenilo lica, glavobolja, zapuÅ”en nos, suve oči, blaga mučnina.) Nabrojani prateći efekti se obično eliminiÅ”u povećanim unosom tečnosti. SledecĢe tipove lekova ne treba meÅ”ati sa Vikalis tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Azolski antimikotični lekovi.

Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
PakovanjeĀ Vikalis VX 40 mgĀ tableta sadrži 10 tableta (10Ɨ40 mg).

Kamagra

  1. Kamagra Gel Oral Jelly
  2. Kamagra Šumeće Tablete
  3. Kamagra Bombone
  4. Kamagra Gold

Additional information

KUTIJE

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije