Vikalis VX 40 mg

1.700 рсд4.700 рсд & Plus Dostava

1 Kutija 1,700 din
2 Kutije 3,200 din
3 Kutije 4,700 din

Besplatna Dostava preko 5000rsd

  • Check Mark Kamagra
  • Check Mark Preparati za Potenciju
  • Visa Card
  • MasterCard

Description

Vikalis VX 40 mg

Vikalis VX 40 mg preparat za potenciju, uspešan je i popularan za lečenje i tretman impotencije kod muškaraca. Sadržaj je isti kao i kod Cialis tableta. Medicinski naziv za Vikalis VX 40 mg je Tadalafil. Svaka tableta sadrži paralelno dve aktivne supstance, Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i Dapoksetin, koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Vikalis VX 40 mg Dejstvo

Medicinski naziv za Vikalis je Tadalafil koji pripada porodici PDE 5 inhibitora. Ove tablete deluju tako što dovode do širenja krvnih sudova u telu sa posebnim naglaskom na regiju oko polnog organa. Samim tim, povećava se jači protok krvi i omogućava se erekcija.

Vikalis VX 40 mg Indikacije

Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Neželjena dejstva su uglavnom usko povezana sa dehidracijom, i povećanjem unosa vode nestaju.

Doza

Preporučena doza jeunutar perioda od 24 sata je 40 mg (1 tableta). Ovaj lek postaje efektivan u roku od 60 minuta. Vreme trajanja delovanja leka je od 36 do 72 sata. Obavezno uvek popijte tabletu sa većom čašom vode. Osobe koje su bolesne ili imaju određene terapije i tegobe treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Oprez

Posavetujte se o svemu sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Oni koji koriste ove tablete Vikalis VX 40 mg povremeno mogu iskusiti pojavu pratećih efekata (prateći efekti su: crvenilo lica, glavobolja, zapušen nos, suve oči, blaga mučnina.) Nabrojani prateći efekti se obično eliminišu povećanim unosom tečnosti. Sledeće tipove lekova ne treba mešati sa Vikalis tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Azolski antimikotični lekovi.

Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Pakovanje Vikalis VX 40 mg tableta sadrži 10 tableta (10×40 mg).

Kamagra

  1. Kamagra Gel Oral Jelly
  2. Kamagra Šumeće Tablete
  3. Kamagra Bombone
  4. Kamagra Gold

Additional information

KUTIJE

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije