Macun Med

Macun med namenjen je i muškarcima i ženama. Delovanje koje Macun med ima na organizam muškarca i žene jeste cirkualcija, i u tome je njegova prednost.
Macun med povećava libido, erekciju, utiče na produženje odnosa. Turski Med utiče takodje na koncentraciju i pokretljivost spermatozoida kod muškaraca. Dokazano je da Macun med (mešavina organskog lekovitog bilja i med) deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa.
Kod žena, Macun med povećava seksualnu želju, povećava vlažnost vagine i blagotvorno utiče na urogenitalni trakt.
Samo jedna kašičica Macun meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost.
Uzima se 1 kesica Macun meda najmanje 45 minuta pre odnosa (proizvodi efekte već nakon 15 minuta) i dejstvo je do 24 sata(možete uzeti sa čašom vode).
Epimedium turski med – Horni kozji korov, ili Turska Kamagra je 100% prirodni proizvod zasnovan na prirodnim darovima, koji nude rezultate slične onima hemijskih lekova bez ikakvog stresa ili nuspojava. Glavni sastojak ovog proizvoda je epimedijum – (Iin Iang Huo na kineskom), biljka koja uravnotežuje Iin i Iang.
Epimedium se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao glavni lek za poraz erektilne disfunkcije i frigidnosti kod oba pola. Kod muškaraca se pored erektilne disfunkcije (muške impotencije) daje i za povećanje sperme i polnog punjenja, dok se ženama daje da bi se borile sa stresom koji nastaje nakon menstruacije.
Macun med formulisan je tako da svaki muškarac svoj seksualni učini život energičnijim i bogatijim.
Svaka komponenta Epimedium Meda koristi se kao afrodizijački proizvod, a sve te komponente imaju sertifikate o kvaliteti.
Turski med 2023 prodaja dostava cena