Šta je Kamagra?

Kamagra Gel koji se prodaje na Kamagra Srbija jedan je od najefikasnijih preparata za potenciju koji se izuzetno preporučuju i deluju izuzetno brzo. Nakon što ga unosete, potrebno je oko 15 minuta da se razgradi u krvi i omekša mišiće koji okružuju krvne sudove.
Efekat se dešava i u karličnom području i povećava verovatnoću da se bude brže spreman za SEX.

Sildenafil

Sildenafil je lek koji se koristi za lečenje erektilne disfunkcije. Najmanje dve trećine muškaraca ima poboljšanje erekcije nakon uzimanja Sildenafila. Sildenafil se takođe ponekad koristi za lečenje plućne hipertenzije.
Kamagra dolazi u obliku tablete koje gutate, tablete za žvakanje i kao gel, Kamagra Gel koji pijete. Obično je potrebno 30 do 60 minuta da sildenafil deluje na erektilnu disfunkciju. Samo uzimanje sildenafila neće izazvati erekciju. Morate vas partnerka uzbuditi da bi funkcionisao. Najčešće neželjene efekte su glavobolja, mučnina, vrelina i vrtoglavica.

Koja je doza Sildenafila

Mnogi muškarci nemaju nuspojave ili su samo blagi. Može biti opasno uzimati sildenafil ako takođe uzimate lekove nazvane nitrati (često se daju kod bolova u grudima). Kombinacija može da izazove opasan pad krvnog pritiska. Uobičajena doza je 50 mg, kada vam zatreba (ne više od jednom dnevno). Doza se može povećati na 100 mg ili smanjiti na 25 mg u zavisnosti od njenog dejstva. Uzmite sildenafil do 1 do 2 sata pre nego što želite da imate seks. Da bi sildenafil pravilno radio, morat ćete biti seksualno uzbuđeni.